me syaza nabila

me syaza nabila

Tuesday, 4 October 2011

I'm S.I.N.G.L.E

*dah berkurun aku xupdate blog sampai dari ade boyfriend untill single bru nak update :)

SUMPAH sedih sebab let HIM go !
we are stick together lame jugak ah...>.< sumpah teringat moment2 kami dulu...
kami CLASH bukan sebab orang ke 3...tapi ade sebab lain...xperlu kott nak heboh2 ape sebabnyer lagipon bia kami berDUA jep yang tahu :)


ni lah bunge yang aku bagi waktu kami clash @.@


*saya harap sangat awak simpan bunge nie tapi awak xnak...):


(now | sudah menJANDA)

3 comments:

  1. wow.
    clash pon ada adiah.
    org lain clash adiah air mata jek kot. huhu~~
    btw, dont give up dgn hidup anda ye.

    ReplyDelete
  2. couple care baek dan clash mestilah care baek :)
    thanx untuk kate2 semangat tuhh :)

    ReplyDelete
  3. same dan same.
    erm, mcm sy pulak..couple cara baik dan clash cara yg xbaik. adess... sbb tu xdpt bunga mcm awk bg dkt ex bf awk.
    btw, itu kisah lame... let it be.

    ReplyDelete